UTEMAGASINET har testat Active

“Prisvärd multivagn

NORDIC CAB ACTIVE: Det senaste tillskottet från Nordic Cab har fortsatt många av lösningarna från Explorer-modellen, som vi tidigare testat här i UTE. Vagnen innehåller suspension, parkeringsbroms, UV-skydd, infällbara solskydd, myggnät och bakljus.
Att vagnen är utformad för två barn från 1-5 år gör det till ett bra alternativ för utomhusfamiljer som är aktiva året runt. Även i vind och snö är barnet helt skyddat. Det finns också ett bra förvaringsutrymme bakom vagnen, och handtaget har fler justeringsalternativ som passar fler vuxna av olika höjd.
Några av de saker vi gillar med den här vagnen är de justerbara “Nordic Cab Comfort Seats”. Det innebär att du kan sänka platserna till 45 grader, vilket gör det bra att sova in för barnet om det behövs. Det går inte att sänka sätena, men vi skulle vilja se att det kunde göras när barnet sitter i vagnen. Lastkapaciteten är bra, med en stor ficka på bakvagnens baksida. Acitve rymmer två barn, men det kan vara lite trångt om ena barnet närmar sig fyra års ålder eller är lite stor. Om du bara har ett barn kan det flyttas närmare centrum, eller du kan använda resten av platsen för att bära med dig. Barnet är fastspänt med fempunkts säkerhetsbälte. Även om vagnen kan sättas ihop när den inte används, kräver det lite utrymme.
Den tidigare Nordic Caben vi testat hade tio cm breda skidor om du skulle använda den som en pulk, vilket gjorde att den kände sig mycket stabil även utanför spåret. Nu har de smalare skidor, och dessa var inte tillgängliga förrän tidningen gick i tryck.
En av fördelarna med denna modell är att priset sänks av både konkurrenter och egna vagnar. Dimensioner monterade: B 81 x L 93 x H 96 cm.

 Stora fönster ger god sikt och innsyn. Justerbara sittplatser.

 Kräver utrymme under transport / förvaring. Trang om det er to barn av litt størrelse.”

Ref: www.utemagasinet.no/