Referenser

Kan Brukes til alt!

 

Vi ønska oss Nordic cab i dåpsgave til sønnen vår. Han er nå ett og et halvt år gammel og har funnet seg godt til rette i både pulken og sykkelvogna.
Som pulk opplever vi at Nordic cab er meget stabil i all slags terreng og alle slags føreforhold. Vi får plass til alt vi trenger på turen under eller utenpå pulken. Høydepunktet var i påska, da vi gikk topptur på Storhornet på Oppdal, med randonneski. Turen opp gikk glimrende og overraskende lett, og nedkjøringa gikk enda bedre! Det var både skavlete, hardt underlag og pudderføre på tur ned. Gutten i pulken sov hele turen ned selv om vi kjørte fort, så det var tydeligvis komfortabelt.

Sykkelvogna har vi brukt en måneds tid nå. Vi har brukt den masse på små handleturer til butikken og noen lengre surer langs asfaltert vei. Vi har ikke med oss fullt så mye bagasje i pulken nå, siden vekta merkes litt bedre med sykkel.

Den kommende senvinteren og sommeren kommer sønnen vår til å måtte dele vogna med en lillebror. Vi har tro på at begge vil kose seg masse i Nordic cab i åra framover!

Stig Håvimb Sperstad

En fortsettelse av fortellingen.. :)

En fortsettelse av fortellingen.. :)

Tilbakemeldning fra Flerårige testpiloter av Nordic Cab i Tromsø..

Hei..
Når vi kjøpte Nordic Cab i 2008 så var vi nok ikke klar over hvor avhengig vi skulle bli av vogna..
Eller rettere sagt barna våres.. Dem elsker vogna..  Nå har Live som er 5 i rekken !!! overtatt den fra sine søsken men Nordic Cab er i forbausende god stand etter aller disse årene..
Vi hadde som mange andre begynt med fjellpulken og når vi i tillegg trengte en cykelvogn så var valget enkelt..
Nå er vi en over middels turfamilie som er ute på tur sommer som vinter og derfor har våres vogn fått være med om litt av hvert..
Som den gangen når vi tok vogna med inn i fjellheisen til toppen av fjellet Levi, Finland.. Der var det mange som snudde seg om å studerte vogna..
Vi opplever også at Nordic Cab er åpen for forbedringer å brukertips.. Der er den delte setesløsningen et utmerket eksempel.. Vi etterlyste den tidlig og nå ser vi til våres glede at vognene levereres med denne..
Vi kan virkelig anbefale alle turglade familier å gjøre en god investering..
Mvh/ Margrethe & Stefan Teofilusson

Stefan & Margrethe Teofilusson

Riktigt bra vagn

Är enormt nöjd med denna vagn. Har använt den nästan dagligen sedan 2007. Jag kan cykla barnen till förskolan, frun kan göra om vagnen och hämta dem med bussen. Använder den även för att springa, köra inlines eller för att cykla för att veckohandla mat. Året runt. Väldigt smidigt.

Största fördelar jämfört med andra vagnar. Klarar 50kg, dvs två barn eller tunga matkassar. Går trots det genom en vanlig dörr. Väldigt tålig.

Jonas

En viktig pusselbit i vår vardag!

Vi är så himla nöjda med vår blåa vagn som vi nu kört omkring med sedan juni 2010. Den är smidig att köra med, lätt att dra efter och mycket praktisk att ha. Vår son Edwin älskar att sitta i vagnen och titta ut i rutan på allt som passerar. Han är klart mer nöjd där än i barnstolen på cykeln. Nu när hösten är här så är han också helt skyddad från regn och rusk.

Vagnen underlättar också för oss att bo utan i bil i förorten. Eftersom vagnen har en otrolig lastförmåga på 50 kg kan vi veckohandla med den! Den får dessutom plats i kassan! Med vagnen har vi också kört skräp till återvinningen, hämtat stora paket, transporterat stora bildramar, mm.

Vi är jättenöjda med vår Nordic Cab och kan varmt rekommendera den!

Eric Zinn

Ferrari!!!

Ja den här vagnen är vagnarnas Ferrari.
Den har varit bakom cykeln på Öland, i skogen hemma, på stan, fram och tillbaka till dagis både bakom cykeln och med jogging hjulen.
Senast skaffade vi vandringsset och hundset, för vi ska vandra i fjällen i sommar!!
Vår storpudel drog vagnen med stolthet!!
Vår tvååring älskar sin vagn, precis som vi!!

Anna Davidsson

Uteliv!

Vi är också väldigt nöjda med vagnen – smidig, smart, härlig att promenera och jogga med och perfekt som cykelvagn – gör utlelivet med små barn mycket smidigare!

Vad som fick oss att köpa en Nordic Cab var att man kan fälla sätena när man går, joggar eller åker skidor – har inte sett någon annan likvärdig vagn från andra märken med denna fantastiska funktion.

Frida Jonsson